Hét beach event voor alternatieve geluiden

veelgestelde vragen

Vrijhaven – 20 augustus 2022

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@vrijhavenstrandfeest.nl voor algemene vragen, of tickets@vrijhavenstrandfeest.nl voor vragen over tickets.

Algemene vragen

Het Vrijhaven strandfeest vindt plaats op 20 augustus 2020 van 15u tot 23u.
Het terrein is toegankelijk vanaf 14.15u.

Ja, honden zijn van harte welkom. Op het hondenstrand in ‘s-Gravenzande waaraan het strandpaviljoen is gelegen, is het zelf jaarrond mogelijk om (los) met de hond over het strand te wandelen.

Ja, kinderen zijn van harte welkom. Op het strand is een stormbaan aanwezig die voor zowel grote-mensen-kinderen, als kinderen toegankelijk is. Onder begeleiding kan je je kinderen hier laten spelen.

Het zal duidelijk zijn dat verboden middelen zoals illegale drugs en wapens niet mee mogen worden genomen naar het evenemententerrein. Ook andere voorwerpen die de orde kunnen verstoren, zijn niet toegestaan. Door onze beveiligers kan hierop worden gecontroleerd door middel van een tascontrole of fouilleren.

Zie ook de huisregels voor meer informatie.

Er zullen een fotograaf en cameraman aanwezig zijn voor sfeerfoto’s en een aftermovie. Zonder toestemming zullen er geen close-ups worden gemaakt. Wil je zeker weten dat je op geen enkele foto staat, tik dan de cameraman op zijn schouder, of stuur een mail naar info@vrijhavenstrandfeest.nl.

Je kunt contact met ons opnemen via info@vrijhavenstrandfeest.nl (algemene zaken) of tickets@vrijhavenstrandfeest.nl (voor vragen over je ticket).

Zakelijk

Er is ruime mogelijkheid om Vrijhaven te steunen. Dit kan zowel financieel als in natura. Naast de zakelijke tickets waarbij je de mogelijkheid krijgt om reclame te maken op het evenement, is sponsoring ook mogelijk door het promoten van je logo. We hebben schermen en banners, maar we kunnen bijvoorbeeld ook verschillende onderdelen van Vrijhaven branden naar jouw wens. Ondersteun je ons evenement en filosofie ‘’voor elkaar, met elkaar’’ en wil je hieraan bijdragen? Mail dan naar info@vrijhavenstrandfeest.nl en we praten verder.

De line-up van Vrijhaven is bijna helemaal bekend. Er is nog ruimte voor een aantal workshops en muzikanten. Denk jij het geschikte optreden te kunnen verzorgen? En komt jouw visie overeen met die van ons? Dan kan je contact met ons opnemen om te kijken of de juiste klik er is.

Locatie & bereikbaarheid

Het Vrijhaven strandfeest wordt gehouden in strandpaviljoen BeachLine ‘s-Gravenzande.

Het strandpaviljoen BeachLine ‘s-Gravenzande is gelegen aan de Strandweg, te gemeente Westland. Er is voldoende parkeergelegenheid waarbij het paviljoen maar 50 meter over de duinen aan de rechter kant ligt. BeachLine ‘s-Gravenzande is vrijwel altijd filevrij te bereiken.

Parkeren is in de zomermaanden niet gratis. Het maximale dagtarief is €8,-. Voor meer informatie over parkeren op de Strandweg, kijk op de website van de gemeente Westland (https://www.gemeentewestland.nl/verkeer-en-vervoer/parkeren/parkeren-aan-de-kust.html).

Kom je met het openbaar vervoer? Dan is de dichtstbijzijnde bushalte 15 minuten lopen.
Wil je liever carpoolen? Gebruik hiervoor dan onze speciaal opgezette Telegramgroep (https://t.me/vrijhaven).

Voor fietsters is er ruim voldoende plek in de openbare fietsenstalling.

Adres
Strandweg (geen nummer)
2691 KE ’s-Gravenzande, Westland, Zuid-Holland
https://www.beachlinebeach.nl/

Strandtent Beachline is bereikbaar via een verharde weg. De extra tenten die voor het evenement worden opgebouwd zijn wel op het strand en daardoor wellicht moeilijker toegankelijk. Onze locatie heeft zelf geen speciale strandrolstoel beschikbaar.

Met de auto vanuit Rotterdam:
Volg op de A20 de borden Hoek van Holland. Bij het kruispunt Westerlee op de rotonde linksaf de N223 richting Hoek van Holland volgen. Rij met de bocht mee rechtsaf de N220 op en blijf deze dijk/weg volgen. Ga vervolgens rechtdoor op de rotonde en rijdt de dijk helemaal af. Sla rechtsaf de Noordlandseweg/ N211 op. Rij hier 1,6 km en sla linksaf de Strandweg op. Je rijd nu tegen het duin aan, parkeer je auto links voor het duin op de parkeerplaats. Ons paviljoen bevind zich na 50 meter over het duin aan de rechterkant.

Met de auto vanuit Den Haag:
Rijd via de Monsterseweg richting Monster. Ga rechtdoor de Haagweg op. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Molenweg in. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf, de N211 op. Je rijd op de ’s-Gravenzandseweg. Ga rechtdoor bij 3 rotondes en je bent op de Monsterseweg in ’s-Gravenzande. Bij de 4e rotonde sla je rechtsaf, de Zeestraat in. De eerste straat aan je rechterhand is de Strandweg. Als je rechtdoor de Strandweg op rijdt, kun je aan het einde parkeren. Ons paviljoen bevind zich na 50 meter over het duin aan de rechterkant.

Er is een bushalte (buslijn 31) op ongeveer 15 minuten lopen van strandpaviljoen BeachLine.
Kijk op 9292.nl voor meer informatie en reisplan.

Ja, er is ruime parkeergelegenheid op korte loopafstand van het strandpaviljoen. Parkeren is in de zomermaanden niet gratis. Het maximale dagtarief is €8,-. Voor meer informatie over parkeren op de Strandweg, kijk op de website van de gemeente Westland (https://www.gemeentewestland.nl/verkeer-en-vervoer/parkeren/parkeren-aan-de-kust.html)

Tickets

In de eerste ronde zijn er 800 tickets beschikbaar.

Op het ticket (de tickets) die je hebt gekocht staat een QR (Quick Response) code afgedrukt. Met deze code krijg je toegang tot het strandfeest. Neem een duidelijke afdruk van het ticket mee en/of neem het ticket mee op je smartphone.

Het is eveneens mogelijk om de QR-code van het toegangsticket te tonen en te laten inscannen op een smartphone.

Elk toegangsticket kan slechts éénmaal gebruikt worden en enkel tijdens de geldigheidsperiode die op het toegangsticket vermeld staat.
Enkel de eerste aanbieder van het originele toegangsticket wordt toegang verleend. Elk tweede aangeboden ticket zal beschouwd worden als een kopie en geen toegang geven tot het strandfeest.

Als er nog kaartjes over zijn, dan kunnen deze ter plaatse worden gekocht.

Ja, je mag het ticket overdragen. Alhoewel er een naam op ieder ticket staat, wordt deze niet gecontroleerd bij het inchecken. De organisatie van Vrijhaven faciliteert geen ticketmarktplaats. Wel kun je hiervoor onze Telegramgroep gebruiken (https://t.me/vrijhaven).

Een ticket refund is niet mogelijk.

Eten en drinken

Het wordt niet gewaardeerd als volledige eigengemaakte lunchpakketten worden meegenomen naar Vrijhaven. Onze locatie Beachline zal met zorg veel lekkers voor je klaarmaken. Dit kan je kopen met daarvoor bestemde ‘’festivalmunten’’. Heb je allergieën of speciale voeding voor bijvoorbeeld je kinderen, dan kan je dat natuurlijk altijd meenemen.

Bij Beachline kan je zowel cash als met pin betalen. Ook kan je, aangezien we in het Westland zitten, met de Watermunt betalen van Nieuw Westland.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe evenementen.

This will close in 0 seconds

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

This will close in 0 seconds

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.